SQL Power Business Intelligence Productivity Tools

SQL Power Software Forum

SQL Power Software Forum

  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page  [Register] Register /  [Login] Login 
Overriding default language  XML
Forum Index » SQL Power Architect Technical Support
Author Message
vic666


Joined: 2016-01-26 16:25:00
Messages: 4
Offline

Hi,

Unfortunately, Power Architect seems to default to the display language of the underlying operating system.

In my specific case, I'm on a German Windows 7 but would prefer to use Power Architect in its original language which is English.

I couldn't find any language settings in the menus nor in the *.ini file. So, how to do this?

Vic
Kirti M


Joined: 2015-02-12 16:21:34
Messages: 71
Offline

Hi Vic,

Yes, you are right. Architect currently does not have any option to change the default language.
Thank you for pointing this option. I have reported this in our bug database as an enhancement. Bug id in bug database is : Bug 3170


-Kirti
Kirti M


Joined: 2015-02-12 16:21:34
Messages: 71
Offline

Hi Vic,

Now you can override default language from Preferences >General.

changes available in a GitHub :
https://github.com/SQLPower/power-architect.git

-Kirti
 
Forum Index » SQL Power Architect Technical Support
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team